Fiskerestauranter – Brygga 11 i Sandefjord ?>

Fiskerestauranter – Brygga 11 i Sandefjord

Sandefjord er en by som tilbyr et stort utvalg av mat og drikke. Det er en rekke restauranter du kan velge mellom i sentrum av byen, enten du vil oppleve en romantisk middag med en spesiell annen, eller tilbringe tid med familien.

En svært populær fiskerestaurant ligger i nærheten av kaien i sentrum av Sandefjord. Brygga 11 serverer fersk sjømat og fremragende cocktailer, samt mange deilige middagsretter.

Geir Skeie – eier av Brygga 11

Eieren av Brygga 11 er Geir Skeie. Tidligere jobbet han på mange av Norges beste og fremste restauranter, i tillegg til å vinne TV-programmet «Kokkenes Kamp» på TV2.

Geir Skeie

Siden sin første seier, i 2009, har han vært Norgesmester en rekke ganger. Bortsett fra å være eier av Brygga 11, driver Geir Skeie også en annen sjømat-restaurantkjede, som kalles Pink Fish. Dette er, i følge Skeie, en lugn sjømatkjede som vil lykkes internasjonalt.

Brygga 11 tilbyr også Take-Away

For personer som foretrekker å ikke spise i restauranten, kan man også ta måltidene sine «to go». Take-Away kan appellere til deg av mange grunner, framfor å spise på en restaurant. Vi har løsninger for mennesker i alle situasjoner, enten de har dårlig tid eller ikke har tid til å lage mat regelmessig, men likevel vil ha mat å spise hjemme, eller hvis de bare vil unne seg litt ekstra god mat. Du vil aldri angre på å få maten levert hjem, uansett årsak.

Restaurant med fantastisk utsikt over fjorden

En fantastisk beliggenhet langs brygga i Sandefjord sentrum gjør Brygga 11 til den perfekte restauranten. Med sine unike sjø- og fiskeretter tilbyr restauranten noe for enhver smak.

Restaurant med fantastisk utsikt

Det er et fantastisk sted å nyte en velsmakende middag med en nydelig utsikt over sjøen. Kokkene på Brygga 11 produserer pirrende retter som kombinerer gode smaker og teksturer. I tillegg er personalet på Brygga 11 veldig vennlige og gjør sitt ytterste for å gjøre opplevelsen så hyggelig som mulig.

God romfølelse

I sine fantastiske omgivelser tilbyr Brygga 11 en ekstraordinær mat-opplevelse. Med store vinduer ut mot fjorden er restauranten lys, åpen og har en fantastisk atmosfære. Uansett om du vil sitte inne eller ute, kan du fortsatt nyte en deilig fiskerett mens du ser ut over havet. I tillegg til sitteplasser innendørs i restauranten, tilbyr Brygga 11 også en rekke utendørs bord med utsikt over havet. Denne restauranten har en stor og åpen spiseplass.

Utleie

Brygga 11 tilbyr mer enn bare deilig mat. Brygga 11 tilbyr også utleie av enten hele restauranten eller deler av den, til rettferdige og konkurransedyktig priser. Restauranten vil bli tilpasset leietakerens behov og ønsker. Enten det er et bryllup eller et forretningsseminar, er Brygga 11 et fantastisk sted å være.

Brygga 11 vil være det perfekte stedet for enten sommerfest, julebord eller andre store samlinger av gjester. Det er et bredt utvalg av spennende etniske matretter tilgjengelig på kjøkkenet, og både deg og dine gjester vil få stor glede av maten som blir servert.

Konferanserom til utleie

  1. etasjen i restauranten består av et rom som passer ypperlig som konferanserom for å arrangere møter og diverse. Rommet er utstyrt med en stor skjerm, WiFi, projektor og et stort vindu med utsikt over fjorden. Konferanserommet kan leies i enten en halv dag eller en hel dag, i henhold til dine behov. Mat kan også bestille mat i restauranten enten før eller etter møtet. Forholdene er perfekte for et vellykket og hyggelig møte.

Catering

I tillegg tilbyr Brygga 11 catering for både private og offentlige arrangementer. All mat tilberedes i samsvar med dine spesifikasjoner, og tjenesten er skreddersydd for å dekke dine behov. Hvis du vil ha maten tilberedt der arrangementet vil finne sted, kan du enten få kokker og servitører tilberede den der, eller du kan bestemme om du vil at maten skal leveres til arrangementet. Mat og drikke kan serveres på alle typer arrangementer som krever catering, enten det er livsfeiring, dåp, bryllup eller lignende.

Julebordmenyen til Brygga 11

I løpet av julesesongen tilbyr Brygga 11 også en helt egen og unik julebordmeny med en lang liste av tradisjonelle retter, samt nye spennende smaker. Et bredt utvalg av spennende retter finner du på denne menyen, inkludert hjemmelaget sild, leverpostei, lutefisk, pinnekjøtt, torsk og rakfisk.

På Brygga 11 vil du føle julestemningen overalt. Restauranten tilbyr også «Take-Away Julelunsj» i løpet av høytiden. Et deilig måltid som inkluderer sild, Skagen-egg, leverpostei, røkt laks, eggerøre, focaccia, aioli, sushi-salat, brødpinner og en utsøkt dessert. Brygga 11 tilbyr Take-Away til hele Sandefjord by.

Flere restauranter med fisk på menyen

Det er mange andre restauranter i Sandefjord som også tilbyr fisk eller annen sjømat, i tillegg til Brygga 11. Det er ingen garanti for at alle vil spise fisk eller sjømat til middag hvis man spiser ute med en stor gruppe mennesker, for eksempel familien. Da kan det være lurt å velge en annen restaurant med en mer variert meny.

Kilde: https://brygga11.no