Likheter med a handle møbler på nett i forhold til i fysisk butikk ?>

Likheter med a handle møbler på nett i forhold til i fysisk butikk

Er egentlig kjøp av møbler på nett så veldig forskjellig fra hva vi er vant til ved kjøp i butikk? Det er mange ting som gjør at opplevelsen ved kjøp av møbler på nett ikke nødvendigvis utgjør så stor forskjell som man skulle tro.

Likheter med online kjøp i forhold til kjøp i butikk

Vi kan finne en del likheter med onlinekjøp i forhold til kjøp i butikk. Hva om vi for eksempel bestemmer oss for å kjøre vårt gamle, oppskrapte spisebord på fyllinga da det har gjort jobben sin, og så finne oss et nytt spisebord. Hvis vi bestemmer oss for å finne det på nett, manøvrerer vi oss gjennom de forskjellige tilbudene av spisebord på nett, og når vi finner et som passer perfekt, så trykker vi bestill, og får så beskjed om at varene leveres innen en viss tid på døra hjemme hos oss. Om vi så valgte å jakte på nytt spisebord i vår lokale møbelbutikk, så setter vi oss i bilen, kjører til møbelbutikken, og ser etter spisebordet vi vil ha.

Finner vi det ikke i denne butikken, kan det hende vi må kjøre til neste. Akkurat som vi måtte på nett, selv om vi der ikke behøvde å kjøre noe sted. Når vi endelig finner spisebordet vi vil ha i butikken, så vil vi sannsynligvis også måtte bestille bordet i butikken og vente på at de får det levert fra fabrikken. Dette gjelder som oftest selv om de har bordet vårt i utstillingen. De har vanligvis kun ett bord av hver type i utstillingen og dette får du ikke kjøpt. Så da får du bestilt bordet, mange ganger kun fra et bilde i en katalog, og så går du tomhendt tilbake til bilen og må vente til de leverer bordet hjem.

Leveranse av møbler for onlinekjøp i forhold til butikk

Hvordan er så leveranse av møbler for online kjøp i forhold til butikk? Som oftest bestiller man varer kjørt hjem når man kjøper i en fysisk butikk. Da gir de deg et leveransevindu på ca 4 timer hvor du må vente hjemme på at bilen med varene kommer på døra di. Det er sjelden at møbelfirmaene tilbyr å skru sammen møblene du har kjøpt for deg, og de bærer det ikke alltid opp i leiligheten din, men gir deg heller beskjed om at du må ha folk tilstede som kan hjelpe deg å bære møbelet opp.

Online-leverandørene kan i noen tilfeller være de samme som leverte deg fra butikk tidligere, men mange er nye på markedet og er utfordrer til tradisjonelle løsninger. De er avhengige av at kunden er fornøyd, og gir deg så praktisk leveranse som mulig. I mange tilfeller vil du få varen rett hjem på døren på samme måte som fra lokal butikk.

Det er ikke så stor forskjell mellom å kjøpe møbler på nett i forhold til å kjøpe dem i fysisk butikk. Bestillingsprosessen er ofte lik, og leveransemetoden er den samme.